Zoveel goede doelen en zoveel keus, waar moet je dan beginnen?
Wij geloven dat we in Nederland moeten beginnen en wel met de kinderen in achterstandswijken.

Door onze projecten bieden wij kinderen in achterstandssituaties meer hoop voor een succesvolle en gezonde toekomst. Wij zorgen dat de kinderen andere en nieuwe ervaringen opdoen, wij laten ze het zelf voelen.

Als kleine stichting opereren wij alleen nationaal en zelfs op dit moment nog erg regionaal, dit willen wij de komende jaren graag uitbreiden naar meer regio’s in Nederland, zodat wij nog meer kinderen weten te bereiken. Onze kleinschaligheid is overigens ook gelijk wel 1 van de reden waarom wij zoveel invloed en impact weten te realiseren bij de doelgroep.

Al onze teamleden, vrijwilligers, projectleiders, hulpouders etc. zijn vastberaden om echt een verschil te maken in het leven van deze kinderen, net als onze grote gevers. We zijn hen ontzettend dankbaar, want samen bereiken we de impact die nodig is.

“Het is altijd het juiste moment om iets goeds te doen.”

– Martin Luther King

Ook uw steun?

Wij staan open voor een kennismaking en mogelijke (intensieve) samenwerking met betrokken gevers die net dat beetje extra willen doen. Wij vinden het mooi en bijzonder dat u dit overweegt. Voor de duidelijkheid!! Wij zouden ons werk niet kunnen doen zonder steun.

Als grote giftgever kunt u, mede bepalen naar welk project uw donatie gaat. Zo kunt u direct zien en ervaren welk verschil u maakt.

Belastingvoordeel

Wij hebben een ANBI-status, waardoor 100% van uw gift ten goede komt aan het door u gekozen project.

Verder is het mogelijk om via een periodieke schenking uw jaarlijkse gift vast te leggen voor tenminste vijf jaar,  waardoor uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Contact

Mocht u meer informatie willen of een oriënterend gesprek willen plannen?
Neem dan contact op met ons bestuur via bestuur@dayofcaring.nl.
Afhankelijk van de beschikbaarheid zal één van onze bestuursleden contact met u opnemen om een afspraak te plannen.

Wat doet
Stichting Day of Caring?

Stichting Day of Caring wil de maatschappelijk kwetsbare jeugd motiveren, stimuleren en begeleiden om zo hun kansen te vergroten. Dit doen wij door een aanbod van specifieke trajecten op het gebied van voeding, onderwijs, en persoonlijke ontwikkeling. Het is onze wens dat Stichting Day of Caring de jongeren weet te inspireren en zo het beste van zijn of haar mogelijkheden, kwaliteiten en talenten naar boven te halen.

Bestuur
Het bestuur van de Stichting is onbezoldigd, er is verder geen betaald personeel werkzaam voor de Stichting. We werken voornamelijk met vrijwilligers en ZZP-ers voor de verschillende projecten.

Het bestuur bestaat uit:
De Voorzitter: Pieter J.R. Arets MSc BEng
De Penningmeester: Jurrijn A. Olie MSc BEng
Secretaris: George Kanis

Contact

Stichting Day of Caring
KvK nummer: 71823220

info@dayofcaring.nl

Fiscaal nummer: 8588.62.967