Multi Culti Cooking
(i.s.m. Stichting Lot)

Koken met een landenthema voor verzorgingstehuizen met uw medewerkers.

Op deze dag worden de ouderen in een verzorgingstehuis verwend. Uw medewerkers gaan koken, onder begeleiding van een professionele chef. Daarnaast wordt de beschikbare ruimte versiert op basis van een landenthema. Met dit project leert men andere culturen kennen, is men samen actief en is het gezamenlijk koken en eten de verbindende factor. 

In elke buurt zijn mensen met verschillende achtergronden en culturen te vinden. Hoe leuk is het om die achtergronden op een originele manier te leren kennen? En ook nog plezier te hebben met elkaar? en de dag af te sluiten met lekker samen eten.

Wij hebben gemerkt dat koken en eten, in de sfeer van een ander landthema, verbindt.

Stichting Jozef

Stichting Jozef is opgericht door een groep enthousiaste vrijwilligers met hart voor jongeren aan de rand van de samenleving.

Het doel: maatschappelijk kwetsbare jongeren te ondersteunen op het gebied van onderwijs, werkgelegenheid en persoonlijke ontwikkeling.

 

Prospect

Stel je voor: je kunt door omstandigheden niet meer naar school en het vinden van een baan lukt ook niet. Daar sta je dan weg toekomst, weg droom….

Stichting Jozef gelooft dat iedereen een nieuwe start kan maken als je maar de kans krijgt. Door middel van een inspirerend coachingstraject willen wij jou uitdagen een nieuwe start te maken!

Met Prospect krijgen minimaal 10 jongeren per jaar de kans kosteloos een opleiding te volgen. Daarnaast bieden ze ondersteuning bij het vinden van een passende vervolgopleiding, stage of een leuke baan.

Grote avonturen
beginnen klein

Wat doet
Stichting Day of Caring?

Stichting Day of Caring wil de maatschappelijk kwetsbare jeugd motiveren, stimuleren en begeleiden om zo hun kansen te vergroten. Dit doen wij door een aanbod van specifieke trajecten op het gebied van voeding, onderwijs, en persoonlijke ontwikkeling. Het is onze wens dat Stichting Day of Caring de jongeren weet te inspireren en zo het beste van zijn of haar mogelijkheden, kwaliteiten en talenten naar boven te halen.

Bestuur
Het bestuur van de Stichting is onbezoldigd, er is verder geen betaald personeel werkzaam voor de Stichting. We werken voornamelijk met vrijwilligers en ZZP-ers voor de verschillende projecten.

Het bestuur bestaat uit:
De Voorzitter: Pieter J.R. Arets MSc BEng
De Penningmeester: Jurrijn A. Olie MSc BEng
Secretaris: George Kanis

Contact

Stichting Day of Caring
KvK nummer: 71823220

info@dayofcaring.nl

Fiscaal nummer: 8588.62.967