WHO

WHO

Wij zijn een groep van gemotiveerde ervaren vrijwilligers en professionals die het verschil willen maken. Met een brede en diverse achtergrond van zakelijke dienstverlening, horeca, vastgoed, goede doelen sector tot fondsenwerving.

De jarenlange opgebouwde ervaring heeft ervoor gezorgd dat Stichting Day of Caring uiteindelijk gevormd is tot wat het vandaag is. Een Stichting die een verschil wil maken in deze maatschappij. Van klein tot groot, alles telt.

Testimonial

“George Kanis heeft op onze school een ouderpresentatie verzorgd voor ons project Gezonde School. George heeft een dynamische uitstraling, is goed voorbereid en geeft de presentatie op een vlotte, originele wijze. George is gedreven en doet er alles aan om een presentatie en de avond tot een succes te maken.” 

E. M. Tieman – Klarenbeek, Adjunct – directeur Dynamica XL, Zaandam

De cijfers

Events

Goede doelen

Teamleden

Jaren ervaring

Wat doet
Stichting Day of Caring?

Stichting Day of Caring wil de maatschappelijk kwetsbare jeugd motiveren, stimuleren en begeleiden om zo hun kansen te vergroten. Dit doen wij door een aanbod van specifieke trajecten op het gebied van voeding, onderwijs, en persoonlijke ontwikkeling. Het is onze wens dat Stichting Day of Caring de jongeren weet te inspireren en zo het beste van zijn of haar mogelijkheden, kwaliteiten en talenten naar boven te halen.

Bestuur
Het bestuur van de Stichting is onbezoldigd, er is verder geen betaald personeel werkzaam voor de Stichting. We werken voornamelijk met vrijwilligers en ZZP-ers voor de verschillende projecten.

Het bestuur bestaat uit:
De Voorzitter: Pieter J.R. Arets MSc BEng
De Penningmeester: Jurrijn A. Olie MSc BEng
Secretaris: George Kanis

Contact

Stichting Day of Caring
KvK nummer: 71823220

info@dayofcaring.nl

Fiscaal nummer: 8588.62.967